Kabeljauw met pesto en mozzarella

  • 4 personen
  • 12 min
  • waardering 7,7
  • Voorgerecht
  • Italiaans
  • Vis

bevat per portie

  • 130 kcal
  • 13 g eiwit
  • 8 g vet
  • 1 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 bosuitjes, in ringetjes
  • 4 theelepels rode pesto of Mexicaanse kruiden
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 200 g kabeljauwfilet, in kleine stukjes
  • 4 plakjes mozzarella

Bereiden

Verwarm de grill voor op de hoogste stand.

Schep de uitjes, de pesto of Mexicaanse kruiden en de olie door de kabeljauw. Verdeel de kabeljauw over vier kleine ovenvaste bordjes.

Schuif deze ca. 10 cm onder de hete grill en laat de kabeljauw in ca. 5 minuten gaar worden. Leg de plakjes mozzarella erop en laat deze in nog ca. 3 minuten onder de grill smelten.

Bron

Het recept 'Kabeljauw met pesto en mozzarella' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Bartosz Luczak | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (9 stemmen)

Kabeljauw recept tips

Reacties op dit recept

  • NellyOok lekker met garnalen!

    reageren

  • KarinOf met rivierkreeftjes! Als hoofdgerecht geserveerd, jammie!

    reageren

  • paulKabeljauw met RODE pesto en dan een foto met GROENE pesto. Wat zal het zijn ?

    reageren