Pangasiusfilet met warme paprikasalade

  • 4 personen
  • 15 min
  • waardering 8
  • Hoofdgerecht
  • Hollands
  • Vis

Ingrediënten

  • 4 paprika's naar keuze, in reepjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 koffielepel sambal oelek
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • 4 pangasiusfilets (diepvries)
  • 4 eetlepels boter
  • fijngehakte bieslook

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Bak de paprikareepjes in maximaal 4 minuten beetgaar in de olijfolie met de sambal oelek en de knoflook.

Strijk een ovenschaal in met boter en leg de diepgevroren pangasiusfilets hierop. Kruid de vis met peper en zout en leg op ieder stuk een klontje boter. Zet 10 minuten in de hete oven.

Serveer de vis op een bedje van paprika en werk af met bieslook.

Tip

Lekker met aardappelpuree.

Kookboek

Het recept 'Pangasiusfilet met warme paprikasalade' is afkomstig uit het kookboek...

Koken uit de voorraadkast en de diepvries

Dominique Wynter

Om lekker en gezond te koken hoef je niet iedere dag naar de supermarkt. Met een goed beheer van je voorraadkast... lees verder

© Standaard Uitgeverij

Waardeer dit recept (4 stemmen)

Pangasiusfilet recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!