Hamburger recepten
-
tip Jamie Oliver: hamburger
Vlees, 35 min 8,1
-
tip Klassieke hamburger
Vlees, 15 min 7,9
-
B*g M*c burger
Vlees, 15 min 8,5
-
Breakfast burger
Vlees, 30 min 8,5
-
Bunless burger
Vlees, 20 min 7,5
-
Full English breakfast in burgervorm
Vlees, 20 min 7,8
-
Gordon Ramsay: hamburgers met blauwe kaas
Vlees, 30 min 8,0
-
Hamburger méditerrané
Vlees, 10 min 8,1
-
Hamburger met ei en 4 kruiden
Vlees, 25 min 8,0
-
Hamburger met gebakken aardappelen van Bill Granger
Vlees, 60 min 7,8
-
Hamburger met stilton en vijgenchutney
Vlees, 20 min 7,7
-
Hamburgers met blauwe kaas en cantharellen
Vlees, 20 min 7,1
-
Hamburgers met oesters en dragonmayonaise
Vlees, 30 min 7,7
-
Hamburgers op z'n Japans
Vlees, 45 min 7,6
-
McDonald's Big Mac
Vlees, 20 min 8,0
-
Mediterrane hamburger-sandwich
Vlees, 20 min 8,1
-
Mexicaanse hamburger
Vlees, 20 min 7,8
-
Miso buttered hamburger
Vlees, 20 min 7,5
-
Perfect gegrilde hamburger
Vlees, 25 min 7,9
-
Sloppy joe
Vlees, 20 min 8,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Hamburger
Rundergehakt in de vorm van een dikke ronde schijf - een van de basisvleessoorten van de traditionele Amerikaanse barbecue. De naam is de afkorting van hamburger steak of 'geroosterde biefstuk op de wijze van Hamburg' en is in Amerika door de Duitse immigranten ingevoerd. Tegenwoordig is de hamburger overal erg populair, mede dankzij snackbars en fastfoodrestaurants. Hamburgers worden vaak opgediend met een gebakken ei erop en met sla, plakjes tomaat en tomatensaus of tomatenketchup in een opengesneden broodje gelegd.
[ Bron: 'De Grote Larousse Gastronomique' ]
[ Beeld: stockcreations | Shutterstock.com ]