Eten Enzo
In 'Eten Enzo' zijn de beste recepten en de mooiste verhalen gebundeld uit Janneke Vreugdenhils dagelijkse column in 'nrc.next'. De recepten zijn puur en praktisch - met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes - de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig. 'Eten Enzo' is meer dan een kookboek: 'Eten Enzo' staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten. Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Maar in het weekeinde, zonder stress, zonder haast, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om - zuiver voor de lol - je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.
AuteurJanneke Vreugdenhil
UitgeverijHouse of Knowledge
- Hardcover
- 276 pagina's
- ISBN 9789085104346
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Vis met voorjaarsgroente en papillote
Vis, 30 min 8,0
-
Bietensalade van rozerode zomerbietjes
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Zomersalade met tomaten, boontjes, dragon en geitenkaas
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Driedimensionale tiramisu
Vegetarisch, 15 min 8,0
-
Ricotta-honingbeignets
Vegetarisch, 30 min 8,0
Alle Kookboeken van Janneke Vreugdenhil
-
Koolhydraatarme bijbel
Janneke Vreugdenhil
'Koolhydraatarme bijbel' is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidelijke en stapsgewijze instructies laat Janneke Vreugdenhil zien hoe je gerechten maakt met weinig en langzame... bekijk 'Koolhydraatarme bijbel'
-
De bijbel van de Nederlandse keuken
Janneke Vreugdenhil
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in 'De bijbel van de Nederlandse keuken' neemt Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot... bekijk 'De bijbel van de Nederlandse keuken'
-
We love groente
Janneke Vreugdenhil
Met haar bestseller 'I love groente' bewees Janneke Vreugdenhil al hoe veelzijdig koken met groenten kan zijn. In 'We love groente' geeft ze meer dan 120 gloednieuwe groenterecepten. Van 'Familiefavorieten' en 'Snel iets op tafel' tot 'Smart Cooking'... bekijk 'We love groente'
-
Comfort food
Janneke Vreugdenhil
'Comfort food' gaat over eten zoals eten bedoeld is: om onszelf en de onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om het leven te vieren - ook als het eventjes tegenzit. In dit boek deelt... bekijk 'Comfort food'
-
Eten Enzo
Janneke Vreugdenhil
In 'Eten Enzo' zijn de beste recepten en de mooiste verhalen gebundeld uit Janneke Vreugdenhils dagelijkse column in 'nrc.next'. De recepten zijn puur en praktisch - met nuttige informatie en handige boodschappen... bekijk 'Eten Enzo'
-
Hoge hakken in de keuken
Janneke Vreugdenhil & Petra de Hamer
In 'Hoge hakken in de keuken' vinden vrouwen voor elke situatie en stemming een geschikt recept. Als de bikinitijd nadert, is het tijd voor een lichte soep of salade, maar als het net uit is met je... bekijk 'Hoge hakken in de keuken'