Eten Enzo

In 'Eten Enzo' zijn de beste recepten en de mooiste verhalen gebundeld uit Janneke Vreugdenhils dagelijkse column in 'nrc.next'. De recepten zijn puur en praktisch - met nuttige informatie en handige boodschappenlijstjes - de verhalen inspirerend, persoonlijk en geestig. 'Eten Enzo' is meer dan een kookboek: 'Eten Enzo' staat voor meer koken in minder tijd, en af en toe de tijd nemen om echt te genieten. Doordeweeks moet er domweg gegeten worden. Gezond, vers, lekker, maar vooral ook snel. Een pasta met chilipepertjes en knoflook, of een stokbroodje met entrecote en mosterdmayo staan binnen een kwartier op tafel. Maar in het weekeinde, zonder stress, zonder haast, is uitgebreid koken juist heerlijk. Dan heb je eindelijk de tijd om na te denken over wat je wilt eten, over waar je de lekkerste spullen kunt halen en over hoe integer die zijn. En dan heb je de rust om - zuiver voor de lol - je eigen brood te bakken en vrienden uit te nodigen voor een klassieke coq au vin.

AuteurJanneke Vreugdenhil

UitgeverijHouse of Knowledge

  • Hardcover
  • 276 pagina's
  • ISBN 9789085104346

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Janneke Vreugdenhil