Haricots verts met cantharellen

  • 4 personen
  • 20 min
  • waardering 7,2
  • Bijgerecht
  • Frans
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 60 kcal
  • 2 g eiwit
  • 4 g vet
  • 4 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 300 g haricots verts
  • 20 g boter
  • 100 g cantharellen, in stukken

Bereiden

Kook de haricots verts in kokend water met zout in 6-8 minuten beetgaar. Giet de boontjes af.

Smelt de boter in een kleine pan en roerbak de cantharellen 2-3 minuten. Schep de boontjes erdoor en warm ze even mee. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Bron

Het recept 'Haricots verts met cantharellen' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: Lisovskaya Natalia | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (6 stemmen)

Meer groenten recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!