Overige vis recepten
-
tip Fish and chips met zelfgemaakte tartaarsaus
Vis, 50 min 8,3
-
tip Gebakken sliptong met courgette
Vis, 25 min 7,6
-
Carpaccio van heilbot met tomatengazpacho
Vis, 15 min 7,5
-
Ceviche van zeebrasem met gazpacho en paprika
Vis, 40 min 7,5
-
Gebakken scheermessen met gerookte boter
Vlees, 15 min 8,5
-
Gebakken sliptong met garnalen
Vis, 25 min 7,6
-
Gebakken tong (sole meunière)
Vis, 25 min 7,5
-
Gefrituurde ansjovis gepaneerd in pistachenoten
Vis, 45 min 7,0
-
Gefrituurde inktvisringen met zout en peper
Vlees, 10 min 7,5
-
Gegrilde rode poon met sinaasappel
Vis, 25 min 7,6
-
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
Vis, 25 min 7,6
-
Gegrilde zeetong met tartaarsaus en salade
Vis, 30 min 7,2
-
Geroosterde wijting met knoflooksaus en courgette
Vis, 40 min 7,4
-
Heilbot in boter
Vis, 20 min 8,5
-
Keralaanse gesmoorde vis van de barbecue
Vis, 30 min 8,5
-
Kibbeling op roergebakken mosterdkool
Vis, 20 min 7,5
-
Kokkels in romige ketjapsaus
Vis, 20 min 7,5
-
Krabcocktail met appel en puree van avocado en limoen
Vis, 15 min 7,3
-
Langoustines met rucolaschuim
Vis, 15 min 7,7
-
Langoustines met saffraanmayonaise
Vis, 25 min 7,5
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.