Visbureau recepten
-
Gegratineerde garnalen
Vis, 25 min 7,0
-
Gegratineerde mosselen met tomaat en peterselie
Vis, 10 min 7,2
-
Gegratineerde oesters
Vis, 25 min 6,9
-
Gegratineerde oesters met paprika en bieslook
Vis, 20 min 7,5
-
Gegratineerde scholrolletjes met paprika
Vis, 30 min 7,7
-
Gegratineerde zeewolf uit de oven
Vis, 40 min 6,9
-
Gegrilde rode poon met sinaasappel
Vis, 25 min 7,6
-
Gegrilde roodbaars met geitenkaas en spinazie
Vis, 20 min 7,3
-
Gegrilde roodbaars met pijnboompitten
Vis, 20 min 7,0
-
Gegrilde roodbaars op kruidencouscous
Vis, 25 min 8,1
-
Gegrilde scholfilet met wortel en olijf
Vis, 30 min 7,4
-
Gegrilde tilapia met grove tomatentapenade
Vis, 20 min 7,9
-
Gegrilde tong met yoghurt-saffraansaus
Vis, 25 min 7,6
-
Gegrilde tonijn met paprikasaus
Vis, 15 min 7,4
-
Gegrilde tonijn op een oosterse salade
Vis, 25 min 6,4
-
Gegrilde zalm met sesamzaad
Vis, 25 min 7,4
-
Gegrilde zeebaars met chilisaus en sesamzaad
Vis, 25 min 7,3
-
Gegrilde zeebaars met rode uien-kruidenmarmelade
Vis, 30 min 7,9
-
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden
Vis, 15 min 7,6
-
Gemarineerde haring-rolletjes met augurk
Vis, 20 min 7,8