Visbureau recepten
-
Palingsalade met radijs en limoen
Vis, 25 min 7,6
-
Pangasius met rabarbercurry
Vis, 25 min 7,8
-
Pangasiusfilet met rode en gele paprika
Vis, 20 min 7,6
-
Panini met gerookte zalm en geitenkaas
Vis, 15 min 7,9
-
Paprikasoep met gegrilde tonijn
Vis, 30 min 7,4
-
Pastasalade met gerookte zalm, roerei en walnoten
Vis, 20 min 7,6
-
Penne met sperziebonen, pittige tomaat en coquilles
Vis, 25 min 7,1
-
Penne met sugarsnaps, tomaat en Hollandse garnalen
Vis, 25 min 7,4
-
Penne met tomaat en Hollandse garnalen
Vis, 20 min 7,8
-
Penne met zalm en broccoli uit de oven
Vis, 30 min 7,5
-
Pikante kabeljauw met wilde rijst
Vis, 25 min 8,0
-
Piramidebroodje met haring
Vis, 10 min 7,4
-
Pitapuntjes met gerookte paling
Vis, 10 min 7,4
-
Pittige tilapia met kroepoek
Vis, 15 min 7,7
-
Provençaalse mosselen
Vis, 15 min 7,5
-
Provençaalse vistaart van kabeljauw en tomaat
Vis, 55 min 7,7
-
Risotto met roergebakken tijgergarnalen
Vis, 25 min 7,4
-
Rode mul in een pakketje uit de oven
Vis, 25 min 7,6
-
Rode poon van de barbecue met sjalottencompote
Vis, 30 min 7,5
-
Roerbak van garnalen en mosselen met gele rijst
Vis, 25 min 7,6