Wraps recepten
-
tip Frisse wraps met gerookte zalm en komkommer
Vis, 15 min 8,0
-
tip Mexicaanse wraps met biefstuk in pittige saus
Vlees, 30 min 7,5
-
Caesar salade wraps
Gevogelte, 45 min 8,5
-
Mexicaanse wraps met avocado
Vegetarisch, 20 min 7,3
-
Ontbijt wraps met gerookte zalm
Vis, 5 min 8,2
-
Oosterse wraps met kip en mango
Gevogelte, 10 min 8,0
-
Sla wraps met ossenhaas en sinaasappel
Vlees, 20 min 7,6
-
Slawraps met rundergehakt en mangosalsa
Vlees, 20 min 9,0
-
Spring wrap
Vegetarisch, 10 min 7,5
-
Thaise sla wraps met mihoen, rosbief en garnalen
Vis, 15 min 7,4
-
Turkse wrap met gehakt (dürüm)
Vlees, 25 min 8,7
-
Volkorenwrap-ontbijtquiche
Gevogelte, 40 min 8,5
-
Wrap rolletjes met krab en tomaat
Vis, 5 min 7,7
-
Wraps met bietjes, appel en geitenkaas
Vegetarisch, 30 min 7,7
-
Wraps met groene asperges en gerookte zalm
Gevogelte, 10 min 7,8
-
Wraps met Hollandse garnalen
Vis, 20 min 8,1
-
Wraps met kip 'shoarma' uit de slowcooker
Gevogelte, 200 min 7,7
-
Wraps met kip en verse coleslaw
Gevogelte, 20 min 7,5
-
Wraps met kip, paprika en rucola
Gevogelte, 20 min 7,7
-
Wraps met pekingeend
Gevogelte, 20 min 7,0
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Wraps
Wraps zijn een soort opgerolde sandwiches, waarschijnlijk ergens in de jaren negentig van de vorige eeuw in Californië ontstaan uit de Tex-Mex burrito. En nog steeds is de basis voor een wrap meestal een grote tortilla. Maar ook andere dunne platte broden als lavash of roti zijn prima geschikt om rond een vulling te rollen. De vulling bestaat meestal uit vleeswaren, kip of vis, knapperige sla en andere groenten en een smeuïge saus. Je kunt met wraps alle kanten uit, van heel chique tot lekker basic.
Wrap tips
Bestrijk tortilla's (even kort verwarmd in een koekenpan of magnetron) met mosterdmayonaise en beleg ze royaal met plakjes gerookte zalm. Leg hierop beetgare witte en groene asperges en bestrooi met fijngehakt ei, dille en peterselie. Snijd de wraps voor het serveren schuin doormidden. Ook heerlijk zijn wraps met tzatziki, rosbief, rucola, verkruimelde feta en gegrilde kerstomaatjes of wraps met tonijnsalade, kalfsrollade, kappertjes en olijven. Bestrijk voor een vegetarische wrap een tortilla met verse geitenkaas en schep er repen geroosterde paprika, koude ratatouille of caponata op.
[ Beeld: gkrphoto | Shutterstock.com ]