Yolanda van der Jagt recepten
-
Aardappeltortilla met puntpaprika
Vegetarisch, 55 min 7,5
-
Affogato à la Daatje
Vegetarisch, 10 min 8,2
-
Andijvie met crème fraîche
Vegetarisch, 15 min 7,8
-
Aspergesoep met Stellendamse garnalen
Vis, 50 min 8,0
-
Bonenschotel met chorizo en krokant broodkruim
Vlees, 40 min 7,7
-
Chocoladetaart met kaneelroom
Vegetarisch, 35 min 8,0
-
Erwtensoep met chorizo
Vlees, 90 min 8,1
-
Gepocheerd ei met rivierkreeftjes
Vis, 10 min 7,8
-
Geroosterde kip met rozemarijnfriet en citroenaioli
Gevogelte, 50 min 7,6
-
Gestoofde boerenkool
Vegetarisch, 25 min 8,1
-
Groene puntpaprika met gehaktbrood
Vlees, 30 min 7,9
-
Hachee met bospeen
Vlees, 180 min 9,0
-
Hele bloemkool met spek en room
Vlees, 40 min 8,2
-
Langzaam gegaarde zalm uit de oven met dragon en wilde rijst
Vis, 70 min 7,7
-
Linzen met raapstelen
Vegetarisch, 25 min 7,6
-
Notenrol met sinaasappel en honing
Vegetarisch, 45 min 8,0
-
Paprikasoep van gele paprika en saffraan
Gevogelte, 35 min 8,0
-
Romige bloemkoolsoep
Vegetarisch, 30 min 7,8
-
Spaanse gehaktballetjes (albondigas) met salie en kaneel
Vlees, 40 min 7,7
-
Stoofperen
Vegetarisch, 55 min 8,1
Zie ook
Yolanda van der Jagt
Chefkok Yolanda van der Jagt kookte samen met onder andere Jamie Oliver en Alice Waters. Nu is zij culinair adviseur van Fifteen in Amsterdam, auteur van diverse kookboeken en heeft ze haar eigen bedrijf, waarmee ze diverse culinaire evenementen verzorgt.