Visbureau recepten
-
Gemarineerde mosselen
Vis, 10 min 7,6
-
Gemarineerde tonijn met venkelsalade
Vis, 25 min 6,8
-
Gepofte aardappelen met Hollandse garnalen-roomkaas
Vis, 90 min 7,9
-
Gerookte forel met tonijntapenade
Vis, 25 min 7,6
-
Gerookte paling met mierikswortelmousse
Vis, 20 min 7,7
-
Gerookte zalm op gegrilde courgette
Vis, 25 min 7,6
-
Geroosterde wijting met knoflooksaus en courgette
Vis, 40 min 7,4
-
Gestoomde oesters met limoen en soja
Vis, 15 min 7,8
-
Gestoomde zeeduivel in paksoi
Vis, 20 min 7,6
-
Gestoomde zeeduivel met prei
Vis, 25 min 7,6
-
Gevulde paprika met tonijn en ansjovis
Vis, 35 min 7,4
-
Gevulde regenboogforel
Vis, 40 min 7,5
-
Groene salade van avocado met krokante tilapia
Vis, 25 min 7,0
-
Haringtartaar met appel
Vis, 20 min 7,7
-
Haringtartaar op roggebrood
Vis, 10 min 8,0
-
Hartige muffins met Hollandse garnalen
Vis, 35 min 7,4
-
Hollandse garnalencocktail
Vis, 10 min 7,8
-
Indiase rijstsalade met makreel
Vis, 25 min 7,4
-
Indiase visschotel met tilapia, tijgergarnalen en krab
Vis, 30 min 7,5
-
Kabeljauw in filodeeg uit de oven
Vis, 40 min 7,7
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.