chefkok recepten
-
tip
Spaghetti met bejaarde Reypenaer en paling van Jonnie Boer
Vis, 25 min 8,3
-
tip
Mosselen met mosterdmayonaise van restaurant 't Kalkoentje
Vis, 15 min 7,7
-
Bleu d'Auvergne met in honing gecarameliseerde peer
Vegetarisch, 15 min 7,4
-
Couscous met gebrande noten en gebakken gamba's met mango
Vis, 30 min 7,8
-
Gebakken doradefilet met tomatengnocchi en wilde spinazie
Vis, 60 min 8,0
-
Gebakken scholfilet met sushi en soja-misosaus
Vis, 75 min 7,6
-
Gestoofd draadjesvlees met mosterdmayonaise-espuma van Wout Bru
Vlees, 180 min 8,3
-
Gestoofd varkensnekstuk met truffelsalsa van Jon Sistermans
Vlees, 280 min 7,9
-
Kalfssukade van restaurant De Watergeus
Vlees, 200 min 8,1
-
Kambing pedas masak jeroek limo
Vlees, 20 min 7,7
-
Kaneeloliebollen met roomijs
Vegetarisch, 20 min 7,8
-
Kastanjesoep met spek en aardpeer
Vlees, 30 min 7,7
-
Kippenleverpastei van restaurant Basaal
Gevogelte, 20 min 8,3
-
Lauwwarme salade van gamba's en rucola en kaasschuim
Vis, 30 min 7,8
-
Merguez op een puree van zwarte bonen met bosui en rettich
Vlees, 20 min 7,4
-
Oedang kukus pete kelapa (gestoomde garnalen)
Vis, 30 min 7,2
-
Pompoen risotto van restaurant De Watergeus
Vegetarisch, 30 min 8,1
-
Pompoen tarte Tatin met een tempura van oude geitenkaas
Vegetarisch, 35 min 8,1
-
Pompoensoep met spitskool en gerookte paling
Vis, 40 min 7,6
-
Risotto met garnalen, verse koriander en limoen
Vis, 60 min 7,7