Visbureau recepten
-
Garnalen-spiesjes met tomatenknoflooksaus
Vis, 25 min 7,4
-
Garnalen-tomatentaartje
Vis, 40 min 7,5
-
Garnalen-truffels
Vis, 15 min 8,2
-
Garnalencocktail met komkommer
Vis, 10 min 7,9
-
Garnalencocktail met mango en limoendressing
Vis, 15 min 7,6
-
Garnalencocktail met tomatenblokjes en kervel
Vis, 10 min 7,6
-
Gebakken forel met koriander en gember
Vis, 25 min 7,8
-
Gebakken forel met limoen en amandel
Vis, 20 min 7,3
-
Gebakken kabeljauwfilet met witlof en mosterd
Vis, 25 min 7,7
-
Gebakken meerval met citroen-peterseliejus
Vis, 25 min 7,5
-
Gebakken mosselen op spiesjes
Vis, 10 min 7,4
-
Gebakken pangasiusfilet met mosterdsaus
Vis, 15 min 8,1
-
Gebakken schol met basilicumsaus
Vis, 20 min 7,9
-
Gebakken schol met hartige appelcompote
Vis, 25 min 7,8
-
Gebakken schol met tomaat en olijven
Vis, 25 min 7,5
-
Gebakken schol met tropisch fruitsalsa
Vis, 25 min 7,5
-
Gebakken scholfilet met Amsterdamse uitjes
Vis, 20 min 7,4
-
Gebakken sliptong met courgette
Vis, 25 min 7,6
-
Gebakken zeebaars met tomaat
Vis, 20 min 7,4
-
Gegratineerde coquilles
Vis, 20 min 7,8
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.